Shared Hosting

MarMac Online ICT Services is specialist op het gebied van hosting. Naast shared hosting bieden wij ook VPS, en dedicated oplossingen voor je bedrijf. Dankzij onze hosting oplossingen ben je in staat om efficiënt en veilig je werk te doen. Samen met jou bedenken we de beste strategie om jouw ICT zo soepel mogelijk te laten verlopen. Omdat elke organisatie uniek is, is elke ICT oplossing dat ook. Persoonlijke betrokkenheid staat daarom hoog bij ons in het vaandel, evenals continuïteit in de communicatie.

Wat is shared hosting?

Shared hosting is een hosting oplossing waarbij je een webserver deelt met anderen. Op deze manier wordt de capaciteit van de server over meerdere accounts verspreid. Op deze manier kun je eenvoudig en voordelig hosten.

Voordelen van shared hosting

Een gedeelde server biedt een groot aantal voordelen:

• Voordelig;
• Altijd online;
• Nauwelijks of zelfs geen onderhoud;
• Eenvoudig op te schalen.

Niet voor elk bedrijf is shared hosting de juiste oplossing. Wij adviseren je graag aan de hand van jouw situatie, eisen en wensen.

Kies voor MarMac Online ICT Services

Onze ervaren specialisten adviseren je welke hosting oplossingen het beste passen bij jouw bedrijf. Hierbij gaan wij altijd uit van betrouwbaarheid en betaalbaarheid voor je organisatie. Ons doel is dat je veilig, zorgeloos en efficiënt je werk kunt doen, zonder onnodig kosten te maken.

Meer informatie over shared hosting?

Wil je meer informatie shared hosting ontvangen? Vraag vrijblijvend informatie aan. Neem contact met ons op, of vul ons contactformulier in. Wij nemen dan snel contact met je op.