Webhosting

Je website is je online visitekaartje. Het is daarom belangrijk om dit goed geregeld te hebben. Niets is vervelender dan een website die tijdelijk niet bereikbaar is. Wil je betrouwbare webhosting? Kies dan voor de oplossingen van MarMac Online ICT Services! Door onze betrokkenheid zijn wij goed op de hoogte van je wensen en verwachtingen. Op deze wijze kunnen wij een passend advies geven en daarmee een passende ICT oplossing. Continuïteit in de communicatie staat dan ook hoog bij ons in het vaandel.

MarMac Online ICT Services biedt meer dan webhosting

Een website hosten is doorgaans eenvoudig online te regelen, maar daartegenover staat vaak ook een klantenservice die alleen per mail bereikbaar is en soms ook nog eens slecht reageert op je vragen. Je wordt in zulke gevallen niet optimaal geholpen, terwijl je website je extra klanten en omzet moet opleveren! Bij MarMac Online ICT Services begrijpen we dit en daarom staan wij gewoon voor je klaar wanneer je vragen hebt of een oplossing zoekt.

Naast het hosten van je website biedt MarMac Online ICT Services je meer op het gebied van online. We kunnen een slimme website voor je realiseren, waarbij je op basis van onze menukaart zelf je website samen kunt stellen voor een vast bedrag per maand.

Voor de meer complexe webconcepten draaien wij onze hand ook niet om. Onze specialisten realiseren prachtig werk voor je op het gebied van webdevelopment, webdesign en online marketing.

Meer informatie over webhosting ontvangen?

Wil je meer informatie of direct advies ontvangen? Vraag via ons contactformulier vrijblijvend informatie aan. Wij nemen snel contact met je op.