Het belang van een dedicated mailserver

Je hebt een geweldige website laten maken voor je nieuwe bedrijf, project of onderneming. Of je hebt een webdesigner (bij voorkeur die van ons) opdracht gegeven om je website te vernieuwen. Het resultaat ziet er fantastisch uit. Nu alleen nog een hostingpakket afsluiten en je website en mail kunnen online gezet worden.

Maar welk hostingpakket past het beste bij jou? Immers, niet alleen je website maakt onderdeel uit van je hostingpakket. Vaak valt ook de hosting van je e-mail hieronder.

Waarom is dat belangrijk? E-mail, zeker zakelijke e-mail, kan gevoelige informatie bevatten. Bijvoorbeeld als je een advocatenkantoor, accountskantoor of notariaat hebt, maar ook andere branches zijn heel erg afhankelijk van veilige verzending van e-mail. In deze gevallen volstaat het vaak niet om een standaard hostingpakket met e-mail af te nemen. De mail wordt dan gehost op een willekeurige server, of nog erger: in de cloud, waar ook websites van andere bedrijven gehost worden. Cloud-oplossingen zijn uitermate geschikt voor mensen die veel op verschillende locaties werken en veel niet bijzonder gevoelige informatie moeten kunnen bereiken. Voor gevoelige of privacy informatie adviseren wij om geen cloud-oplossing te gebruiken.

MarMac herkent het belang van beveiliging van gevoelige e-mail en biedt daarom dedicated mailhosting aan in de hostingpakketten. Voor een kleine meerprijs hosten we jouw e-mail op onze beveiligde eigen Exchange mailserver. Dit is wel zo veilig voor je bedrijf omdat gevoelige informatie nog zo maar op straat kan komen te liggen.

Interesse in onze dedicated mail oplossing? Mail ons!