MarMac verandert van werkwijze

Bij MarMac staan we nooit stil. We blijven pro-actief naar branche-ontwikkelingen kijken en anticiperen qua werkwijze razendsnel op uitdagingen die ICT met zich meebrengt. Trots zijn we! Onze klanten ervaren MarMac als onderdeel van hun bedrijf. We werken op basis van een vaste vergoeding op maandbasis en niet elke maand een andere prijs voor je ICT vragen. Onze helpdesk en beheerders zijn altijd beschikbaar en zijn met regelmaat bij jou op kantoor, in je fabriek, of op je klantlocatie.

Problemen met je netwerk, mac, pc, tablet of cloud-oplossing komen nooit gelegen. Problemen lijken zich altijd te openbaren op het moment dat je er echt niet op zit te wachten. Daarnaast brengen ICT problemen negen van tien keer kosten met zich mee. Afhankelijk van het probleem en de noodzakelijke oplossing neemt het tijd en tijd is kostbaar.

MarMac is expert in ICT oplossingen en door vele jaren ervaring in diverse bedrijfsomgevingen de partner welke het probleem veelal voorkomt of tot een werkende oplossing komt. Wij zorgen voor grip op de ICT samen met onze klanten tenslotte gaan wij voor partnerschap en dat kent twee richtingen. Door het regelmatige onderhoud van ons en aanwezigheid van ons op locatie verzeker je jezelf van de best mogelijke support en een actieve controle op veiligheid van je ICT omgeving. Je betaalt immers maandelijks een vast bedrag dat je kunt budgetteren waardoor je weet waar je aan toe bent.

Kennismaken en de mogelijkheden eens bespreken tijdens een rondleiding bij ons?  Neem dan contact op met binnendienst@marmac.nl. Bellen kan natuurlijk ook, we zijn bereikbaar op 085- 0 160 660.