Webdevelopment

Webdevelopment en webdesign zijn twee verschillende dingen. Waar het design van een website betrekking heeft op het zichtbare gedeelte van een website; de voorkant, gaat webdevelopment veel verder. De techniek, de achterkant, van een website is zo mogelijk nog belangrijker dan het design.

Denk bijvoorbeeld aan een CMS op maat, unieke webapplicaties en veel meer. Deze aspecten zorgen ervoor dat je website ook werkt zoals het wilt. Bij MarMac Online ICT Diensten draaien we onze hand niet om voor webdevelopment op maat. Elke organisatie is uniek en daarmee ook elke weboplossing.

Aan de hand van je wensen, je eisen en je budget, kunnen we je een advies en oplossing op maat bieden. Dankzij onze gespecialiseerde kennis en kunde zijn wij in staat om voor veel uitdagingen een maatwerk oplossing te bieden.

Meer dan webdevelopment

Naast webdevelopment, webhosting, webdesign biedt MarMac Online ICT diensten je ook online marketing consultancy aan. Je kunt zodoende al je online activiteiten bij ons onder één dak onderbrengen. Dat biedt de nodige voordelen:

• Je heeft slechts één aanspreekpunt;
• Je voorkomt onnodige vertraging;
• Je bent niet afhankelijk van meerdere leveranciers;
• Wij denken met je mee, informeren je over updates en geven je, gevraagd en ongevraagd, advies hoe je het beste online rendement kunt behalen.
• We zorgen ervoor dat je website altijd actueel is en aangepast wordt op de laatste technologische ontwikkelingen.
• We bieden je een slimme website, die geen functionaliteiten bevat die je niet nodig hebt.

Je bespaart hierdoor niet alleen geld, maar ook tijd. Je kunt je focussen op ondernemen, wij zorgen er voor dat je online activiteiten werken en bijdragen aan het succes van je onderneming.

Meer informatie over webdevelopment ontvangen?

Wil je meer informatie over onze werkwijze en aanpak of direct advies ontvangen? Vraag via ons contactformulier vrijblijvend informatie aan. Wij nemen snel contact met je op.